Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration ur min älskade Kärnbibeln. Psaltaren 121 Bild gratis Pixabay.com


Jag ser upp mot bergen.


Hjälpen kommer från Herren

som skapat jorden och himmelen


Han låter mig inte snava

för Han sover aldrig


Herren bevarar mig

Hans skugga följer mig


Solen skadar ej om dagen

och inte månen om natten


Jag bevaras från allt ont

och bevarar mitt liv

var jag än befinner mig

nu och för alltid...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-10-12 07:17



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Så sant Bibbi, Herren är god emot oss, Alltid med oss. /Maria
2022-12-11

  Ninananonia VIP
Tycker om din bön!
2022-11-06

  Eva Langrath VIP
Amen
2022-10-31

  Eva Helene VIP
Trygghet och förtröstan.
2022-10-13

  Niliboy
Så fint attkunna känna så, SJÄLV SNAVAR JAG!
2022-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP