Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På livets vägar

 

 

Jag följer gärna andras fotspår

men går i mina skor




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-10-14 09:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kloka ord!
2022-10-20

  Peter G VIP
En fin och tänkvärd kortdikt som också talar om stor livserfarenhet!
2022-10-18

  Respons VIP
Stolthetens och klokhetens evangelium.
2022-10-17

  Susen VIP
Kloka ord från din penna.
2022-10-16

  Magica VIP
...tänkvärd...dock ibland måste man kanske göra helt nya spår, kram
2022-10-15

  Niliboy
Detär en fin hörsägen
2022-10-15

  Kungskobran VIP
Mina skor är många
en del är trånga
en del är stora och vida
med dem kan man nästan skida
men de som är bäst
är de som passar min läst
med dem hittar jag alla spår
de bara går och går
2022-10-14

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om hur att förhålla sig
till sin omgivning.
2022-10-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vara med i
steget. ändå
välja eget, bästa
STRATEGET!
2022-10-14

  Sparvögat VIP
Så bra talat~att lyssna på andra men göra egna val~tänker jag…
2022-10-14

    Lena Staaf VIP
Klokt skrivet! Att lyssna till andras erfarenheter men göra sina egna ställningstaganden och fatta egna beslut.
2022-10-14

  Klara Ord VIP
Rätt så!
2022-10-14

  Anya VIP
Integritet tänker jag.
2022-10-14

  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit.
dagens skratt birgitta
2022-10-14

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
Kramar
2022-10-14

  Öknens Ros VIP
Bästa skorna är de egna.
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP