Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DAGS ATT KASTA LOSS

Det är dags att kasta loss

att isolera mig

och att fly från allt som 

helst vill irritera mig

Fly från plytena på stan

och sånt jag tröttnat på

Dags att bli en eremit

och bara låta gå

 

LARZ GUSTAFSSON 14/10 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-10-14 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP