Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Sidospår

Lite vid sidan av spåret
Passar det mej att gå
Den snabbaste, rakaste
vägen
Är inget för mej ändå

Nej bråttom har jag
alls inte
Jag hinner nog ändå

Det är så
jag själv valt att tänka
och förstå
När jag tar ett steg åt sidan
Och iakttar alla de som
som stressade jäktar fram
med emfas

Och tänker :
- Att vi nog inte ska gå på
samma kalas.

Nej jag håller mej gärna
lite åt sidan om jag får
För jag trivs nog ändå allra bäst
med att blicka ut på dom andra

Från mitt eget
lite lugnare sidospår




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-16 08:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rogivande dikt om att ställa sig utanför stressen och vara en iakttagare.
2022-10-17

  Larz Gustafsson VIP
Ypperligt!

Skriver under på alltsammans.
2022-10-16

  alicja lappalainen VIP
distans ger ett nytt perspektiv
2022-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP