Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RUINER

Uppstigen

ur barndomens ruiner

blev jag någon

en röst för svaga

som inte vågade

nedstigen

i ålderdomens ruiner

blev jag ingen

bara en filtsula

att trampa på

en värdelös människa

ständigt tillrättavisad

storm rasar inombords 

men jag är kärleksrik

tankar kan ingen stjäla

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-10-25 17:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Trots motgångar i livet har du kvar din förmåga att känna livskraft. Heja dig.
2022-10-26

  Öknens Ros VIP
Läser smärta bakom orden, men även styrka och kärlek.
2022-10-26

  Jeanette Sandelin
Så fantastisk!!!
Blev riktigt berörd. TACK.
2022-10-26

  Kajan VIP
Instämmer med ”Cikoria Blå”, smärtsam läsning; mycket beroende på den direkthet texten har; en berättelse, en mänsklig erfarenhet som når fram. Starkt skrivet.
2022-10-25

  Cikoria Blå VIP
Smärtsam läsning, men jag läser också om en stark och kärleksfull kvinna....
2022-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP