Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse

Han är bakom dimridån,
inte mer än några meter bort ifrån
minns inte hans namn men minns doften från hans cologne
min bröstkorg täckt i billig spetstrikå
folk här är hungriga, deras blickar följer mig
lämnar avtryck på mina nyckelben och höfter
och jag kan nästan höra deras hesa röster
känner mig som ett rådjur bland rovdjur -
jag vet att jag står näst på tur
men känslan av bekräftelse överskuggar allt annat
att män är kåta på alla är sen gammalt
men vetskapen om att jag kan sukta någon
med min närvaro, påverka dom mentalt
ta det jag skriver med en nypa salt,
men det infinner sig en känsla av makt
mitt i allt.




Bunden vers (Rim) av amygdala VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-23 10:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så starkt! Sorligt.
2022-10-24
  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP