Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåordigt

Röster kacklar
Sönder själar

River, raspar
Inget ansvar

Tyst och hör
Ge ny valör

En ton av ärlighet i världen




Fri vers (Fri form) av Gustaf Henriksson VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-27 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Henriksson
Gustaf Henriksson VIP