Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*****HAVSLUFT*****

Havsluften är laddad med negativa joner!
Produceras i vattenmiljö... Dess effekt på oss
främjar produktionen av SEROTININ
vilket försätter oss i en inre balans,
som i sin tur ger oss energi,
kreativitet, motivation att
intressera oss för att:
SOCIALISERA!

Jag har alltid sagt, att efter en promenad
utefter havsstranden känner jag mig
inte bara uppåt utan även otroligt
glad och lycklig... Aldrig innan har
jag begripit hur jag kan bli så glad
på en kort stund efter bara en
liten strandrunda...

Men nu har jag svaret och även
forskarna med mig...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-05 15:53



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Ja, visst mår man bra vid havet!
2022-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt