Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rimspel 11



Prydnad

Solen gassar hårt,
pust,
just
det som gör ett liv så svårt
för en poet,
för han vet
att ljummen svalka
får diktens ord att halka
rätt på raden
Vad en poet vill säga:
Bättre väja
för sol med vett
än leta ord i svett

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-04-26 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP