Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönhörd

Maken sa, så glatt till sin fru:
- Du velat ha, dyrbar våning ju!!!
Det uppfylls direkt!
Vår värd! Ju ny, sa käckt:
Er hyra höjs med 5.000 nu!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-14 12:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Oj, så tokigt det kan bli.
2022-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt