Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med bankid borde man kunna blockera medlemmarna så att de inte kan skapa nya poesikonton


Blockera dem för gott (nättroll och stalkare)

Jag vet

nättroll och mobbare 

mår egentligen dåligt

och är kanske inte alltid så smarta?

har kanske ingen EQ?

har förmodligen inte studerat på högre nivå

inte lärt sig vad som är rätt och fel

förstår inte andra människors känslor

eller bryr sig kanske inte helt enkelt

de kan vara narcissister och psykopater

eller kanske är de sjuka och så

förstår liksom inte hur man ska va

annars skulle de inte mobba andra

de njuter av att skriva elaka kommentarer

och väntar illmarigt på en reaktion

och fnissar högt i mjugg

men det är faktiskt inte ok

nej inte ett dugg

det finns gränser för vad man kan tåla

jag brukar blockera eller dölja vid behov

men det är sällan

jag har liksom ingen lust

att slösa på min tid

genom att

läsa negativa nättrolls löjliga kommentarer

men ibland hjälper det kanske inte för vissa

så snälla redaktionen

ta bort dem permanent från sajten

det är faktiskt  inte ok att vara taskig mot andra på andras bekostnad

att stalka andra i flera år är sjukt beteende

riktigt sjukt

att söka uppmärksamhet så

hellre negativ uppmärksamhet än ingenting alls

jag skriver det här för att jag vet att andra mår dåligt av dessa personers framfart

Visst vi lever i en demokrati

där ordet ska vara fritt

men inte när det går så långt

att andra mår dåligt av dessa åsikter

och blir stalkade och påhoppade av trollen

nej det är inte ok.

Jag vill stötta de som mår dåligt!

och när dessa  troll blir avstängda

skrattar  de bara och

skapar ett nytt konto i ett annat  namn.

 

Det är inte ok att de fortsätter att trakassera medlemmar här på poeter.se.

 

Låt alla använda bankid vid skapande av konto och blockera dem för gott.

 

Så tycker iallafall jag.

 

Ninananonia

 

 




Övriga genrer av Ninananonia VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-12-09 13:36



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Håller med fullständigt.
De som håller på och startar flera olika konton för att trolla borde stängas av permanent.
2022-12-11

    ej medlem längre
Är jag en av trollen som ska portas?
2022-12-11

  angela Täubert fd Jansson VIP
Håller fullständigt med!!!
2022-12-10

  Solstrale VIP
Mycket kloka ord och starkt modigt att skriva!

Jag kan säga att jag håller med dig!
Beklagar de som skadat också dig och alla andra på sajten!

Önskar dig och alla vänner en glädjerik fortsättning på december!

Har nu fått nytt uppslag till min adventskalender och det med inspiration av denna dikt… en dikt med sikt på det av vikt! Patosväckande diktat! Tack!
2022-12-10

  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.

2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP