Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


just nu

 

 

 

under

 

 

lysande stjärnvalv

mitt i

nattens tid stilla

inuti 

 

glittrande tystnad

 

hör hjärtslagen

rytmiskt mellan tysta ord

och färd mot långsam gryning

 

i fruset orange

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-10 05:44



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
kosmiskt,
sensuellt
2022-12-10

    ej medlem längre
Mm, fin. " I fruset orange".
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP