Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG FLYR

När trycket blir för mycket

och allt går överstyr

gör jag det jag är bäst på:

Jag flyr!

Jag flyr!

 

När tiden är ur led och

den känns som en tortyr

finns det en sak att göra:

Jag flyr!

Jag flyr!

 

När orosmolnen hopas

och smakar hormoslyr

sätt kurs på horisonten!

Jag flyr!

Jag flyr!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/12 2022

 

Ska-låt skriven av övertecknad.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-12-16 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP