Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STEKLARNAS TENTAKLER

Steklarnas tentakler

klättrar på vårt hus

Blir det ett debacle

med ett sprucket krus?

Steklarna besitter

hantverksskicklighet

När ska de besöka

denna lägenhet?

 

LARZ GUSTAFSSON 16/12 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-12-16 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP