Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I denna fråga har EAP rätt.


BÄNGALOO BONNTJYVAR

Bängaloo bonntjyvar

Stänger ned reaktorer

Nu har vi elkris här

p g a dessa diktatorer

Bängaloo buro boys

Har ej huvuden på skaften

Fattar ej vårt behov

av att bygga UT kärnkraften

 

LARZ GUSTAFSSON 17/12 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-12-17 20:10



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Ja nu får vi frysa när vindkraftverken står stilla i kylan, och elräkningarna blir skyhöga. Helt i onödan när vi hade fungerande kärnkraft som stängdes.
2022-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP