Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÅSSJANO VIBRATIONER

Låssjano vibrationer

Luften är fylld av sång

Ljuva och raska toner

ljuder här dagen lång

Här har man samlat klanen

Polen, en sommardag

Hästar med vind i manen

manar till nya tag

 

 

Låssjano vibrationer

Smycken och söt parfym

Storslagna traditioner

Danser och skön volym

Sprakande skarpa färger

när det bjuds in till fest

långt bort från grådask-Sverige

som en kulörprotest

 

 

Ögon som blixtrar, flammar

Fötter som stampar takt

Fritt fram för stolta stammar

och för musikens makt

Låssjano vibrationer

Glädjen står högt i skyn

Leve de fria zoner

där sägen blir till syn!

 

LARZ GUSTAFSSON 19/12 2022

 

https://www.youtube.com/watch?v=8k0E7yIzjmw

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2022-12-19 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP