Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara glad utan att vara lyckad

Det här med att det är så otroligt viktigt att livet ska vara så lyckat på alla sätt och vis. Kan man inte bara slappna av och vara glad ändå utan det lyckade?




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-19 17:35



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Så underbart formulerat!
2022-12-19

  Ninananonia VIP
Så härligt! Jag håller med!
2022-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna