Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RASISTFRITT SVERIGE

För ett rasistfritt Sverige!

Det är ett rimligt mål

Rensa vårt land från skräpet

Dags för en kvast av stål

 

LARZ GUSTAFSSON 20/12 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-12-20 19:38



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Den där bilden är underbar och passar texten väl :-)
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP