Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UT med alla som inte kan lyda Sveriges lagar! Och UT med svinen som försvarar dem! Pissliberalerna.


OFFENTLIGT SPÖSTRAFF

Jag förespråkar spöstraff

Och allra helst offentligt

Ty brottslingar ska straffas

stenhårt och ordentligt

 

Om DIN fru blev gruppvåldtagen

om DIN dotter skändad blev

i egna händer tog du då lagen

den där som några andra skrev

 

Offentligt spöstraff svider

Då blir man avskräckt sen

Nu går vi mot de tider

då vi NÄPSER brottslingen

 

LARZ GUSTAFSSON 22/12 2022

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-12-22 16:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just precis!
Och de där liberala våpen till "män" som försvarar de kriminella är inget annat än usla kräk.
Man kan bara hoppas att de dör av plågsamma sjukdomar.
2022-12-22

  Vindsvala VIP
Det är en skam för Sverige att man inte vill skydda sina kvinnor från våldtäktsmän. Sanningen är att man struntar i våldtäkterna och skyddar männen som utsätter kvinnor för sådana fruktansvärda brott.
2022-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Satans fega kräk och landsförrädare, som är beredda att offra sina fruar och döttrar för att svinen ska få njuta!
2022-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP