Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Favorit i repris


DÖD ÅT JULEN!

 

 

 

Julen är en cancersvulst

Jag hatar den som pesten

Den är vidrig och ockult

och löjlig med, förresten

 

LARZ GUSTAFSSON 24/12 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-12-24 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP