Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANTIJULKAMPSÅNG

 

 

 

kängar ned porslinstomtar

stålhättor på

välter alla julgranar

låt ingen stå!

utrota all hedendom

rena vårt land

Bibelns sanna kristendom

sätter oss i brand

 

 

sätter fyr på halmbockar

vädrar vårt hat

krossa traditionerna

i denna stat

julgisslet har plågat oss

hämnden är här

i en unison protest

stridsropet skär

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     20/11 2012

 

 https://www.gavledraget.com/10000-historia/10900-1900-talet/larz-ar-kristen-vagrar-darfor-fira-jul/

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-12-25 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP