Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HAMAS MÖRDAR JUDISKA BARN

 

Judehatarna i Sverige

har fått allt om bakfoten

Det är terroristerna

som faktiskt utgör fienden

Barn dör av Hamas' missiler

Barn som bor i Israel

Judehatarna hör hemma

i en madrasserad cell!

 

LARZ GUSTAFSSON 19/5 2021

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-12-25 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP