Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGEN ska komma till MITT land och tala om för mig vad jag får och inte får skriva! Jesus är Gud!


UTAN JESUS FINNS INGET LIV

 

Utan Jesus finns inget liv

Enbart en existens

Utan Jesus - ett tidsfördriv

tills du når livets gräns

Utan Jesus finns ingen framtid

Utan Jesus finns inget ljus

Utan Jesus finns bara tomhet

Ett vacuum i ditt spruckna krus

 

Jesus har liv i överflöd

Satan har lögner, kaos och död

Jesus har frid och glädje sann

Han gör vad yoga aldrig kan

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/1 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2022-12-25 18:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Religionen kan aldrig hjälpa någon. Jesus kan. Och vill.
2022-12-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag läste cirka 700 kommentarer angående kontroversen om hans födelsedatum...
Jag tror att det är en litterär beskrivning om kylan i människors själar även om han föddes på sommaren.(Jag säger att det är viktigt att han föddes för att vägleda oss)
2022-12-27

  Vindsvala VIP
Jesus är vägen, sanningen och livet
2022-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP