Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NATT SKALL EJ MER RÅDA

Nattlig kamp och strid

skall en gång ändas

I det land där natt

ej finnes mer

Syskon, må vi nu

ånyo tändas

av de löften vi i Ordet ser

Måtte vi få nåd

att sista biten

löpa loppet

spränga målsnöret

Ofta känner jag

mig svag och liten

Men Hans herdestav

mig leder rätt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  26/12 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-12-26 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP