Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Tony Eriksson.


GUNNAR VILL VARA KVINNA

Gunnar vill vara kvinna

men det vill inte jag

Jag vill accentuera

alla olikheterna

Det är så vi är skapta

Inte som något slags "hen"

Själv vill jag vara man och

segla mot framtiden

 

LARZ GUSTAFSSON 29/12 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2022-12-29 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP