Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bara för att undanröja eventuella missförstånd: Detta handlar ICKE om någon medlem på poeter.se.


ETT AVSKRAP

Du är full av exkrementer

Du är falsk som vatten

Något illaluktande

som släpats in av katten

Du är bräddfull av fekalier

så sådant talar munnen

Ta och gör mig en tjänst nu

och släng dig i brunnen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/12 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2022-12-30 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP