Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ASATRON

Asatron är från Satan

Håller inte på gatan

Detta är min hälsning:

Tor ger ingen frälsning

Inte heller Oden och Freja

kan din befrielse greja

Jesus är namnet över alla

Honom bör du åkalla

 

LARZ GUSTAFSSON 1/1 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-01-01 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP