Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG BLIR DISHARMONISK AV FILHARMONIKER

Jag blir disharmonisk

av filharmoniker

Jag bojkottar överklassmusik

Jag blir disharmonisk

av filharmoniker

De drabbas här av negativ kritik

 

LARZ GUSTAFSSON 1/1 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2023-01-01 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP