Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den egenrättfärdige herr T - som LJUGER!


OH, NEJ! INTE JAG INTE!

Minns ni fariséen i templet

han som proklamerade sin egen präktighet?

Minns ni fariséen i templet

han som briljerade med sin duktighet?

Han som framstod som fullkomlig

Han som ville visa att han var perfekt

Inte går väl HAN till angrepp

Nej, oh nej - han visar alltid stor respekt

Men, min vän, fasaden spricker

Man blir tydligt varse krackeleringen

Bläddra bakåt i historien

Minnen ger vid handen:

Han döljer sanningen!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/1 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2023-01-03 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP