Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OLIKSTINKANDE

Nej, jag accepterar inte

oliktänkande

De kan stoppa upp sina tankar

Struntar i om andra tycker

jag är kränkande

De kan flytta till Doggers Bankar

Sitta där och lyssna

på Sjörapporten

äta sviskon och dricka påskmust

Nej, jag accepterar inte

oliktänkande

just för att jag inte har nån lust

 

LARZ GUSTAFSSON 3/1 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2023-01-03 16:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Blend dom!
2023-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP