Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SUSSKUSTEN

Dags för semester på Susskusten

På med kepsen

Damma av reslusten

Landet ligger nära Syldavien

Inte särskilt långt från Zluggoslavien

Kudde på köpet

Tur & retur

Sussa som en furie

så slipper du blir sur

 

LARZ GUSTAFSSON 4/1 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-01-04 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP