Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BRÄNN HOLLYWOOD!

Klart Hollywood ska brinna

Det är ju bara kulisser

Klart Hollywood ska brinna

Det finns på fel sorts premisser

Bränn falskhet, förställning

indianhat och fördomar

Bränn Hollywood!

Kom igen alla gussar och tjommar!

 

LARZ GUSTAFSSON 4/1 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-01-04 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP