Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pragmatism är opportunism. Opportunism är feghet.


JAG SAKNAR NORRSKENSFLAMMAN

Skallet ljöd

Drevet gick

Skallet ljuder

Drevet går

Röd mot röd

Eld i blick

Skallet ljuder

år från år

 

 

Muren föll

Ledet går

Står du där

de "goda" står?

Är du röd?

Är du expert?

Fick du foten

i din stjärt?

 

 

Här behövs

friskt förnuft

Ingen östberliner luft

Vädra ut

och anpassa

Slipa till

en folkmassa

 

 

Jag förstod det

inte då

Nu förstår jag

APK

När man offrar

ideal

blir ens stomme

bräcklig

skral

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/1 2023

 

Ju mer jag läser Sjöstedt, desto mer uppskattar jag Hagel och Löwenborg.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-01-05 07:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vänsterpartiet genomsyras av självgodhet. Precis som (r):arna.

"Vi har minsann gjort upp med Sovjetunionen/maoismen! Och vi är så duktiga SÅ!"
2023-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP