Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LESS THAN ZERO - IGEN!

Trött och less

Less than zero

Igen

Bless this mess

Hoten haglar

Igen

Döden är

för mig en vinning

min vän

Trött och less

Less than zero

Igen

 

LARZ GUSTAFSSON 8/1 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-01-08 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP