Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din famn.

Syresätt min värld
Skänk ro i min unkna tillvaro
En blick, ett ord
Långsamt och tyst

Så vem
Ser du i mig
Om läget vore annorlunda..
Skulle du då se mig
Vad vore en tillvaro utan glädje
Utan sorg, hunger
Vem hade du varit
Om våra själar aldrig setts
Vem hade jag blivit
Utan min rädsla för livet utanför

Låt mig få tro
Låt mig hoppas
På att en dag blir det min tur
Min tur att skina
Min tid att bara vila
I din famn.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-13 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP