Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SARGASSO

Mysteriet är olöst

trots idoga försök

Man ville se en eld men

fick bara se en rök

Man slåss mot ett enigma

Det är en ojämn kamp

Om människan blir maktlös

så drabbas hon av kramp

 

LARZ GUSTAFSSON 14/1 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-01-14 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP