Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade?

När jag älskade med dig 

ville jag dö

 

fumliga fingrar

stönande mun

du ville ha mig min kropp

som alltid

 

försökte att möta din blick

men allt jag såg

var hur du blundade

koncentrerade dig

så inne i dig själv

in och ut in och ut

 

det kändes bara konstigt

som att älska med en vägg

 

jag såg hur du rörde dig

men du var inte där

 

 

kände doften av alkohol

från din mun

 

och där låg jag 

och tog emot

 

kände mig smutsig

när det gick för dig med ett stön

berusad av din egotripp

 

efteråt rullade du åt sidan

somnade snabbt

 

och kvar låg jag

tom inuti

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-02-05 19:14



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Här finns en stor sorg över det upplevda; vid min läsning handlar den egentligen ej om själva akten; utan om en stor allmän ensamhetskänsla. Stark text om en säkerligen svår upplevelse.
2023-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om en relation som inte är vad den borde vara.
2023-02-06

    ej medlem längre
Du behöver en bra älskare
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP