Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden?

 

När orden tänks

skapar de

när orden skrivs 

skapar de

när orden talas

skapar de

verkligheten?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-12 11:38



Bookmark and Share


  Kajan VIP
På ett sätt blir människans inre själva verkligheten.
2023-02-13

  Sparvögat VIP
Vackert lagda ~ ordens drömmar…
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP