Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktmeditation


Känn

Känn

ur mörker

fågel bli

flyg i vindar

upp upp upp

himmel blå

över ängar

liv spira

över gröna blomsterängar 

läk min själ

sväva i vingar

befria så

min själ

lys i mörker

styrka inom

flaxa vingar 

sväva fri

lev så

älskad älskad 

i vindarna




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-21 21:51



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vacker är friheten…
2023-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP