Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna?

Stjärna

jag ser

du är mitt hem

som själen är

bland himmelens alla stjärnor

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-02-21 22:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stjärnan där
2023-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Vi är alla stjärnor på livets himmel.
2023-02-22

  Peter Stjerngrim VIP
Innan Mesopotamiens tillkomst före antiken fanns det en grupp Magiker som var sin tids visdom...De hade ett visdomsord som löd ...
- Vi är barn av Jord, Jämväl av det stjärnbeströdda himlavalvet.

Tycker om dessa ord!
2023-02-22

  cilax VIP
fin
2023-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP