Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag?

 

Jag

handlar om mig

 

grå

som det jag inte känner

 

som det jag vet

och inte vet

 

och inte känner

här

 

jag är här

alltså finns jag?

 här?

 

hör

surrande ljud

 

ser

 snurrande ljus

 

känner

darrande tomhet

 

hela tiden 

hela tiden

 

 

arbete arbetar

arbeta!

 

mer och mer och

mer och mer

 

som himalaya?

 

det bara är så

när man är så

 

som jag är

 

 

är

 

det är därför som jag

går in i mig?

 

för att känna

bortom skal?

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-02-28 11:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text som känns. Skönt att kunna gå in i sig själv.
2023-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP