Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ?

Var är du min själ?

Är du här 

när du är där?

 

Är du alltid där, 

när en del av dig, 

är här inuti mig?

 

Är du en stjärna i kosmos

och är jag då en kosmonaut

på väg någonstans i tiden stilla.

 

För tid är icke tid,

så allt sker 

på en och samma gång?

 

Jag känner dig själ,

hur du omsluter mig, 

då jag kallar på dig.

 

Du är ljus

i mitt mörker,

du är varm och vis.

 

Du vet det jag inte vet

och du är alltid nära.

 

Du är ord och tankar

du är ljus och energi.

 

Ja, du är kärlek.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-03-01 09:51



Bookmark and Share


  Susen VIP
Vackert. Du berör med orden
2023-03-04

  Sparvögat VIP
Ett vackert samtal med sitt inre jag ~
så fint…
2023-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart.
2023-03-01

    ej medlem längre
Fint
2023-03-01

  Solstrale VIP
Varmt och fint!
2023-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP