Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du?

Mitt hjärta saknar dig fortfarande

och minns varje andetag i din famn

hur dina läppar log under vår himmel

som dina ögon då vi var två solar nära

någonstans mun mot mun glödande

ja berusade av  universum där i djupet

jag minns  det  det som var som det var då 

ser du det platsen ja precis där i galaxens mitt 

dansade vi nära som två stjärnor som möttes

då våra två elipser möttes kolliderade vi samman

exploderade vi älskade precis som en supernova 

minns du älskade?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-03 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP