Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SYLDAVIEN

Syldavien

en liten stat

som många tycks ha glömt

Och nämner man den

får man alltid höra att man drömt

Syldavien

obskyra stat

som hägrar i sin prakt

Med fägring som 

är sällsynt

och där Muskar har all makt

Syldavien, Syldavien

mottag min hyllningssång

Ett äventyr det vore

att besöka er en gång

 

 

LARZ GUSTAFSSON 7/3 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-03-07 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP