Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

Yra och vita

dansar de omkring

i tyngd nedfallna

från den vita himmelen

landar så i högar

färgar världen vit 

träden står tålmodigt

i tyst väntan för de vet

det är inte dags ännu

att måla världen grön

för ännu väntar våren

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-09 11:07



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Väntans tider; gillar rytmen (och dikten) som upplevs som rim, fast det ej är.
2023-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP