Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstå

Att förstå

att verkligen

göra det

är förstås 

möjligt ibland

men

omöjligt ibland

och idag är en sådan dag

när orden stannar i strupen




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-09 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP