Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du känns

Jag känner dig idag

i hals strupe och mage

du känns i hjärnan

tryckande

förvirrande

omtumlande

bedövande

du känns

fast jag inte vill

för hand emot kind

med huvudet på sne

vilandes med

glasartad tom

stirrande blick

orkar inte ens känna

dessa torrlagda kanaler

kämpar emot det grå

i tomheten 

försöker jag finna den

närvaron i ett eko




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-03-09 11:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En stark text om livet när det känns tungt och besvärligt.
2023-03-10

  Kajan VIP
En märklig text ur ett inre; får mig att tänka på ångest; eller dåliga erfarenheter som gör sig påminda.
2023-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP