Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sot?

Jag ville 

men kände

att något

var fel 

jag älskade

men vågade inte

älska så mer

jag såg

 

din kärlek

din sotsvarta blick

och kårkalla rygg

du gav mig svaret

med blicken i magen

det var dags 

att säga 

farväl




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-10 13:32



Bookmark and Share


  Susen VIP
Ett smärtsamt men nödvändigt farväl
2023-03-12

  Kajan VIP
Lite oroande underströmmar här, väl beskrivet om ett nödvändigt farväl.
2023-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP