Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör hemma?

Jag

hör hemma

inte här 

och inte där

 

säg var hör jag hemma

där du är

min själ?

 

vet att

som berget reser sig

är jag stark och fri

 

som vinden i en storm

eller en ljuv bris

av kärlek

 

som himmelen

skapad

i kärlek

 

som havet älskad

i ett hav av själar

så i en evighetstid

 

är jag

min själ




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-14 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP