Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raspar?

Droppar faller

dripp dropp

 

tryck i huvud

kämpar ångest

ännu en stund

 

idag är orden tysta

som jag?

 

ord kommer och går

som stegen grusiga

raspar de

 

jag vill inte

jag orkar inte

säga så mycket

 

just nu vill jag vara 

stilla

 

som det bara gräset på marken

jag vet

 

 

det kommer en vår

men den är inte här

 

ännu

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-14 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP